(Panas!!) Fasha Sanda Dan Tiz Zaqyah Gaduh Di Facebook

Haha. Tergelak juga nak lihat dua artis yang tengah bermain Facebook ni, antara pelakon, Fasha Sandha dengan pelakon, Tiz Zaqyah. Nak lihat bergurau-gurau2 mungkin iya juga, tapi kalau lihat pun macam ada something jak dorang ni, gaduh? OMG. diharapkan mereka tidak gaduh lah pada realitinya. Sebab ianya bukanlah benar, malah gimik semata-mata malahan boleh dianggap pencetus bara api, hehe, memandangkan Facebook di bawah ni telah di'edit' oleh seseorang yang bijaksana dalam bidang editing, jadi nampak macam real ayat dan juga penyusunannya.