Pengumuman! Pengumuman! Pengumuman! Kami baru menonton sebuah video mengenai penukaran nama Nesvita kepada Nestum. Berita ini sangat penting kepada semua rakyat Malaysia untuk mengelakkan kekeliruan. Sila tonton video di bawah.
Jadi sekiranya anda pergi ke Giant, 99 Speedmart, 7 Eleven dan sebagainya untuk mencari produk Nesvita, sila jangan terkejut jika tidak dapat menjumpainya. Ini kerana kesemuanya sudah dijenamakan kepada Nestum.
nestum
Sila beritahu mak, ayah, makcik, pakcik, adik, kakak dan abang anda tentang berita penting ini. Kang tak pasal-pasal mereka mengamuk di kedai kerana tidak menjumpai produk yang dicari sedangkan sebenarnya nama je yang bertukar. Kang siapa yang malu? Anda jugak ~~nestum
Dan jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi hadiah berjumlah RM10,000 dengan hanya mengupload gambar berdasarkan tema yang diberi di Facebook Nestum 3 in 1 My Perfect Morning. Mana tahu hujung-hujung tahun ini ada rezeki anda untuk menjadi pemenang. Tak cuba tak tahu kan?
nestumMinggu ini temanya ialah “Loved Ones”. Hmmmm. Mungkin boleh upload gambar isteri/anak/ayah/ibu kesayangan anda sedang bangun tidur. So jangan lupa untuk masuk contest mudah ini di Facebook Nestum 3 in 1 My Perfect Morning. Dan sematkan juga di dalam kepala anda mengenai penukaran nama daripada Nesvita kepada Nestum. Untuk info lanjut, layari www.nestle.com.my.