[Video] Anak Aaron Aziz Menari Lagu Wonder Girls


Amboi kecil-kecil lagi dah tunjukkan bakat yang suatu hari nanti siapa tahu Dahlia Arissa ini bakal mengikut jejak langkah ayahnya.
Masakan tidak, dari mula lagu Nobody nyanyian Wonder Girls ini berkumandang sehinggalah habis Dahlia Arissa atau lebih mesra dipanggil Ahlia ni tidak henti-henti menari.
Sudahlah pandai menari, tidak malu pula tu, selamba je dia tunjukkan bakatnya itu.
Sebenarnya, darah yang mengalir dalam tubuh Ahlia itu sedikit sebanyak mengikut jejak langkah Aaron Aziz.
Aaron kan mempunyai darah seni jadi tidak mustahil apabila suatu hari nanti anaknya akan ikut jejak langkah sepertinya.
Kalau bukan dalam bidang lakonan pun, bidang tarian pun apa salahnya.
Dahlia Arissa merupakan puteri bongsu kepada pelakon dan pengacara kacak idaman Malaya.
Layankan video ini… Pandai betul dia menari.




sumber